47'
...

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 06

10 maart 2012 10:00

De vraag was of de spelers van Elistha E1 te laat naar bed waren gegaan, en of TVOH een overwinning in de weg had gestaan. Want van het felle en flitsende spel dat dinsdagavond in de tegen OVC met 3-6 verloren wedstrijd was weinig terug te vinden in de wedstrijd tegen ESA E2.

ESA E2 was geen zwakke tegenstander, maar zeker eentje waar gewonnen van had moeten worden. Daarvoor speelde de E1 echter te slap. ESA kreeg te veel ruimte, die de Arnhemmers prima wisten te benutten.

Na 8 minuten kwam ESA op een terechte voorsprong. Daarna begon Elistha wat meer aan te dringen, en de 1-1 in de 16e minuut kwam dan ook niet helemaal uit de lucht vallen. Jurre maakte zichzelf vrij en tikte prima binnen. Maar terwijl de supporters dachten dat Elistha de draad nu wel op zou pakken, werd het initatief toch te veel aan ESA over gelaten. Nog voor rust kwamen de Arnhemmers dan ook op 1-2.

Toen Tijn kort na rust de 2-2 maakte, leek er even hoop. Maar nauwelijks 2 minuten later lag de 2-3 in het net. ESA liep uit naar 2-6. Marciano scoorde nog tegen, maar verder dan 3-6 kwam Elistha niet.