Home

Home

 Welkom op de website van SC Elistha

 

ELISTHA JO19-1 KAMPIOEN !

24 mei 9:00  Zonder zelf te spelen is de JO19-1 afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 2e klasse. Een geweldige prestatie van ons oudste jeugdteam.meer »


Clubblad

3 mei 16:00  Clubblad 385 (mei 2022) is gereed. meer »


Voorjaarsactie

25 april 16:45  Heel mooie actie voor de jeugd!!meer »


In memoriam Ben Holtrop

16 maart 22:00  Vanmiddag heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze Erevoorzitter Ben Holtrop is overleden op 85 jarige leeftijd. Ben is binnen onze vereniging actief geweest als fanatieke voetballer. Daarnaast heeft Ben ook twee keer de functie van voorzitter en jeugdvoorzitter vervuld binnen onze vereniging. Ook bij technische commissie konden ze op de hulp van Ben rekenen. In de rol van sinterklaas heeft Ben bij vele oud jeugdleden een lach op het gezicht getoverd destijds. Wij zullen Ben herinneren als een warme en betrokken persoonlijkheid met altijd een vriendelijk woordje klaar voor iedereen. Wij wensen zijn vrouw Gerda, de kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe!


In memoriam Gijs de Bijl

13 maart 11:30  Op vrijdagavond 11 maart bereikte ons het bericht dat Gijs de Bijl, op 62-jarige leeftijd, is overleden. Ondanks zijn kracht en optimisme, heeft hij deze strijd helaas niet kunnen winnen.meer »


Mijn Kozijn Winkel bedankt

13 maart 9:30  Mijnkozijnwinkel.nl sponsort nieuwe wedstrijdshirts voor de gehele jeugdlaag. De shirts worden vanaf 12 maart verstrekt aan alle jeugdteams. Hierbij het team dat de shirts als eerste ontving, Elistha JO09-1.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!