...
42'

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 06

3 maart 2012 10:00

Ondanks een snelle 0-1 voorsprong (doelpunt van Nick) heeft Elistha E1 in zijn eerste wedstrijd in de eerste klasse verloren. OSC E1 bleek een maatje te groot.

Gedurende de gehele wedstrijd was OSC sterker. Elistha kwam er af en toe goed uit, maar veel kansen, buiten het doelpunt van Nick en een prachtig schot van Sam op de lat, wisten de oranjemannen niet te creëren.

Toch bleef een goed resultaat lange tijd in de lucht hangen. Nadat OSC na een klein kwartier de gelijkmaker maakte, kwam de ploeg kort voor rust op voorsprong. Ook na rust bleef de stand nog lange tijd perspectief bieden. Tot tien minuten voor tijd OSC in een paar minuten uitliep naar 5-1.

Na de prima eerste seizoenshelft, waarin de E1 met een tweede plaats promotie naar de eerste klasse afdwong, zal een zware tweede helft volgen. Dat bleek vandaaag in Oosterhout. Aanstaande dinsdag wacht alweer de zware thuiswedstrijd tegen OVC, de kampioen van de tweede klasse.