49'
...

E-Pupillen (voorjaar), E1, 1e klasse 06

6 maart 2012 18:30

In de najaarscompetentie verloor Elistha E1 nog kansloos van de latere kampioen OVC E1 in de tweede klasse (9-1). Vanavond speelde de E1 een goede partij en was er lange tijd uitzicht op een goed resultaat. Uiteindelijk trokken de oranjemannen toch aan het korste eind: 3-6.

In de eerste helft speelde Elistha weergaloos voetbal. Met snelle combinaties wisten de spelers elkaar te vinden. Toch bleef het lang 0-0 omdat Elistha de kansen miste en keeper Tom zijn doel tot een onneembare vesting omgebouwd leek te hebben. Ook de verdedigers Nick, Janoa, Tijn en Sam speelden een puike partij.

Het spel golfde op en neer en uiteindelijk was het Bob die na 20 minuten Elistha op een 1-0 voorsprong zette. Kort voor rust zorgde Max zelfs voor de 2-0 ruststand.

Na rust hadden de spelers van Elistha de appeltjes nog niet doorgeslikt, of het stond al 2-1. Maar Elistha liet zich door dit tegendoelpunt niet van de wijs brengen, en na een actie van Jurre over links schoot Marciano prachtig de 3-1 in de touwen.

De 4-1 hing even in de lucht, maar door pecht kwam OVC op 3-3 en zelfs 3-4. Nadat het Marciano net niet lukte om de 4-4 te scoren, voerde OVC de score in de laatste twee minuten nog op naar 3-6. Een geflatteerde uitslag gezien het spelbeeld, en Elistha had zeker een punt verdiend.