5 - 4

Bataven E3

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 08

5 november 2011 10:00

De E1 heeft het verlies tegen OVC - de wedstrijd waarin het kampioenschap verloren werd - goed verwerkt door het nog ongeslagen De Bataven E3 met 5-4 te verslaan.

Tegen de uitstekend en verzorgd voetbal spelende Bataven verdedigde Bobby het doet, omdat Tom nog niet in staat was te keepen en E3-keeper Thijs (die afgelopen woensdag ondanks de 8-1 nederlaag een prima wedstrijd keepte) met zijn eigen team op het veld stond. Het werd een spannende wedstrijd, waarin beide teams twee keer op voorsprong kwamen. De derde keer dat Elistha op voorsprong kwam, de 5-4 van Max in de 45e minuut, bleek de beslissing.

Teleurstelling na afloop bij de Bataven die hun eerste punten verloren, feest bij Elistha dat de promotie naar de eerste klasse nu wel heel dicht bij ziet komen en de tweede plaats, wat een geweldige prestatie zou zijn, in eigen hand heeft.

Na wat kansen over en weer waren het De Bateven die na vijf minuten op voorsprong kwamen. Twee minuten later zorgde Jurre voor de 1-1. Na de 2-1 van Max werkte Tijn ongelukkig de bal in eigen doel.

Na een half uur spelen ging het snel. In de 30e minuut maakte Samen 3-2 maar nog geen twee minuten later was het 3-4 en weer een paar minuten later scoorde weer Sam de 4-4. In een spannend laatste kwartier trof Max nog één maal doel: een mooie 5-4 overwinning, hoewel gezien het spelbeeld een gelijkspel het meeste recht had gedaan aan zowel de kwaliteit als de inzet van beide teams.