1 - 12

Elistha JO11-1

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 08

8 oktober 2011 9:00

Elistha E1 heeft de uitwedstrijd tegen SKV spelenderwijs gewonnen. De mannen van Andy Sapuletej speelden de gehele wedstrijd geconcentreerd en verzorgd voetbal. Het resultaat was een volkomen verdiende overwinning met dubbele cijfers: 12-1.

Meteen na aanvang van de wedstrijd kreeg Elistha een drietal hoekschoppen. Uit de derde wist Jurre de 0-1 te verwerken. Een paar minuten later werkte Jurre met het lichaam een harde voorzet van Marciano achter de touwen. Een minuut later scoorde Marciano zelf, na een mooie voorzet van Sam.
Hoewel Elistha prima bleef voetballen, duurde het vervolgens een klein kwartier alvorens de 4-0 viel. Dat doelpunt kwam op naam van Tijn, die van afstand prachtig scoorde. Een schot van Sam, een doelpunt van Bobby en een prachtig schot van Marciano zorgden voor een 7-0 ruststand.

In de tweede helft ging Elistha rustig door. Keeper Tom had, mede door prima werk van onder meer Nick en Janoa, weinig te doen. En wat hij moest doen, deed hij prima. Na enkele minuten scoorde Max uit een voorzet van Marciano en Marciano uit een voorzet van Jurre: 9-0. Vijf minuten later scoorde SKV tegen, de 9-1. UIteindelijk liep Elistha na de veertigste minuut nog verder uit: Sam na een mooie steekbal van Jurre, Tijn die een verdediger de bal ontfutselde en scoorde en nogmaals TIjn na een voorzet van Sam zorgden ervoor dat er na 45 minuten spelen een stand van 1-12 op het scorebord stond. Elistha had nog verder kunnen uitlopen, maar na 47 minuten vond de scheidsrechter het genoeg en floot af.