6 - 2

RKHVV E3

E-Pupillen (najaar), E1, 2e klasse 08

24 september 2011 10:00

Elistha E1 heeft ook de derde competitiewedstrijd gewonnen. Na de bekernederlaag afgelopen maandag (maar de 4-2 was wel genoeg om de volgende ronde te halen), versloeg Elistha vandaag RKHVV met 6-2.

Al na drie minuten opende Jurre de score. De keeper kreeg een schot van Sam niet onder controle en Jurre was er als de kippen bij. RKHVV bouwde verzorgd op en het spel golfde op en neer. Na vijftien minuten lag de bal achter keeper Tom en stond het 1-1.

In de 21e minuut strafte Marciano een fout in de verdediging genadeloos af. Maar een minuut later was het al weer 2-2, omdat RKHVV profiteerde van een fout die Elistha wel vaker maakte: te veel lopen met de bal.

Na rust wist Elistha toch het spel definitief naar zich toe te trekken. Na een corner frommelde Tijn de 3-2 in het doel en toen Sam (na een schot van Bob) de 4-2 maakte, was de wedsttijd beslist. In de slotfase zorgen Bob (voorzet Marciano) en Max (pass van Sam) voor de 6-2 eindstand.