2 - 4

Elistha JO11-1

E-Pupillen beker poule, E1, Groep 3 2

3 september 2011 8:30

Lienden E1 was een tegenstander van een ander kaliber dan OSC, dat vorige week nog met dubbele cijfers verslagen werd. Toch kwam de E1 voor rust op een 2-0 voorsprong. Sam scoorde van afstand de 1-0. De 2-0 kwam van Tijn, die knap door de verdediging heen soleerde en bekwaam afrondde.

Na rust leek het tij snel te keren. Binnen enkele minuten kwam Lienden op 2-2 en het had er alle schijn van dat de thuisclub over Elistha heen zou walsen. Keeper Tom vond twee tegendoelpunten echter meer dan genoeg en hield zijn team met een aantal goede reddingen in de wedstrijd.

De 2-3 viel een beetje uit de lucht, maar dat deed niets af aan de schoonheid van de treffer: Max speelde de bal met buitenkant voet over de keeper heen. Nadat Marciano de voorsprong weer verdubbeld had, was de wedstrijd gespeeld. Elistha E1 toonde veel inzet en liet Lienden niet meer dichterbij komen.