D-Pupillen, D1, 2e klasse 07

25 september 2010 9:30

Scheidsrechter

Toon Berns

Zaterdag 25 September stond voor ons de derby op het programma tegen Spero D2. Na een moeizame  start kwamen we toch op een 1-0 voorsprong uit een corner door Pieter.

Daarna was Spero wat beter wat resulteerde in een 1-2 achterstand. In de rust hebben we onze hoofden bij elkaar gestoken en gezegd dit maken we weer goed.

We begonnen de tweede helft wat beter maar het ging gelijk op. Door een vrije trap van Pieter kwamen we op 2-2. Toe werd het weer spannend. Spero kreeg nog een paar kansen maar het bleef 2-2 door goed keepers werk van Melvin en onze verdediging. Na een wissel Jamiro kwam erin en werd tevens onze matchwinnaar deze maakte 3-2. Een hele goed prestatie van jullie allemaal!