De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

De openingswedstrijd van de competitie, wat zou dat ons brengen? In de beker hadden we immers niet zulke beste wedstrijden gespeeld en resultaten gehaald. Veel druk van de gasten en rommelig spel van onze kant. Toch een voorsprong, een omschakelmoment zoals die van te voren al was bedacht leverde de goal van Angelo op, de diepe bal was van Mila. Lang konden we niet genieten want 3 minuten later viel de 1-1 binnen nadat de spits meters buitenspel stond. Tot aan de rust een beter Arnhemse Boys.
In de 2e helft draaide het spelbeeld, de gasten konden het hoge tempo van drukzetten niet volhouden en Elistha nam de touwtjes in handen.
Nu leverde dit wedrom een voorsprong op, ditmaal een doelpunt van Angelo op aangeven van Bram. Ook nu waren we nauwelijks uitgejuicht of de gelijkmaker lag al weer binnen. Frustratie vanweg het simpele weggeven van de tegendoelpunten.
Uiteindelijk kon iedereen wel leven met een puntendeling. Meer weerstand was er tegen het optreden van de scheidsrechter die er zo zijn eigen regels op nahield. Meest vervelende was dat Bram (inmiddels gewisseld) een rode kaart kreeg voor iets wat iemand vanuit het publiek richting de scheidsrechter riep.