Na 2 weken afgelast te zijn geweest pakt het eerste de draad van het winnen weer op.

De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

Een zakelijke overwinning, zo kun je deze winstpartij op de gasten uit Herveld/Andelst het best omschrijven. De eerste 7 minuten waren voor de gasten, hun uiteindelijk enige kans van de wedstyrijd wisten ze niet de te benutten (over) en vanuit gevaarlijk ogende corners wisten ze ook niet tot scoren te komen. Een omzetting bij Elistha leverde meer controle en vastigheid op en de wedstrijd was stevig in de greep van de oranjehemden. Ondanks slordig spel en een laag tempo liet Elistha deze middag zien (op deze dag) een maatje te groot te zijn voor SVHA.
De bal ging vaak eenvoudig van voet naar voet en geduldig wachtend op geboden ruimte. Een overtreding binnen de zestien meter, de ontsnapte Sem werd aangetikt, leverde een penalty op. Onze captain Noa schoot de bal overtuigend binnen. Snel na rust viel de 2-0, Jurre wist Bram te vinden en voor zijn man komend kon hij binnen schieten. De wedstrijd zat vanaf dat moment op slot en zonder groots te spelen bleef Elistha de baas op het veld.