De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

De goede reeks van na de winterstop heeft voor het eerste elftal geen vervolg gekregen tegen de gasten uit Beuningen. In een knotsgekke eerste helft gaf Elistha de punten haast cadeau, in ieder geval de doelpunten.
De start was nog hoopgevend met een prachtige goal van Angelo (bal ineens uit de lucht gelobt over de keeper) na een evenmooie pass van Noa. Maar daarna veranderde het beeld snel, slordig, weinig energie en bereidheid om vuile meters te maken. Geen duelkracht tegen de fysiek sterke gasten, er was een heleboel mis in de uitvoering vandaag. Binnen no time liep Beuningen uit naar een 1-4 voorsprong. Dat Elistha voor rust toch nog in de wedstrijd zat kwam vooral voort uit toeval. Eerst vloog een mislukte voorzet van Bram binnen bij de 2e paal. Een paar tellen later een prima aanvalsopzet van Elistha, een matige (te harde) dieptebal van Cane die door Bram toch nog voor de goal kon worden geslingerd. Sem bleef koel en na de bal eerst beheerst aan te hebben genomen veegde hij de bal bij de 2e paal binnen.
Na rust gebeurde er niet veel meer, althans Elistha kon geen noemenswaardige aanval meer op de mat toveren. Tien minuten voor tijd scoorde Beuningen en de wedstrijd zat toen helemaal op slot.