Broekkant 39
6581AC
MALDEN
tel. 024-3583662

De ongeslagen koploper gaf ons deze middag opnieuw een draai om de oren. 8-2 waar het in Elst nog 8-1 was geworden. De start was al enorm slecht want na anderhalve minuut kon Juliana ongehinderd de 1-0 binnen lopen. Elistha kreeg vervolgens een dubbele kans op de 1-1, eerst bracht de keeper redding met zijn voeten op een schot van Angelo. De rebound van Ryan werd op de lijn gekeerd door een teruggesnelde verdediger. Toch was het even later alsnog gelijk, een hoekschop van Noa kon door Angelo worden binnengekopt. In die fase kregen we zelfs de kans op een voorsprong, de bal liep net niet lekker mee voor Carlito waardoor hij niet echt tot afronden kon komen.
Aan de andere kant vervolgens een slap schotje, van richting verandert en die bal viel nog binnen ook. Weer op achterstand dus, vanaf dat moment nam de koploper, 14 gespeeld waarvan 13 gewonnen en 1 gelijk, het heft stevig in handen.
Elistha kwam er nauwelijks aan te pas en legde ook geen strobreed in de weg.
Diep in de 2e helft nog een strafschop benut door Angelo, verder kunnen we kort zijn over deze martelgang.