Het eerste blijft in herhaling vallen. Weer een nederlaag, ditmaal tegen Paasberg.

tel. 0481-371879

Hardleers, zo kun je het presteren van ons eerste elftal wel omschrijven. Waar we tegen Treffers en Juliana tegen veel betere ploegen aanliepen, daar kregen we vandaag volop de kans op resultaat. Het strijdplan kwam grotendeels uit, maar ja in dat plan stond niet 2 eigen doelpunten en 2 al vroeg in de wedstrijd weggegeven goals.
Na 6 minuten een opeenstapeling van fouten, beetje hotseknots probleemverleggende passes en een dankbare spits van de Paasberg die de 0-1 mocht binnen schieten. Elistha voetbalde aan de bal redelijk in de openingsfase en was diverse malen dreigend rondom de zestien meter van de gasten uit Arnhem. De nummer 2 uit onze competitie had het vrij lastig om ons aanvalsspel te doorzien, maar na 12 minuten kregen ze zo maar de 0-2 cadeau, ditmaal balverlies van Marciano op onze eigen zestien meter.
Knap was de veerkracht die Elistha toonde, met redelijk goed veldspel (tuurlijk blijven er altijd verbeterpunten) kregen we nog een aantal mogelijkheden. Daarbij moet dan de loopactie of de eindpass wat overtuigender. Waar Noa eerst de kan op 1-2 nog liet liggen schoot hij bij de 2e poging wel raak. De wedstrijd was alleen qua stand niet in evenwicht.
Na de rust direct een tegengoal, dat overkomt ons nogal eens, de ene back liet zich foppen en de andere back was met zijn hoofd nog in de kleedkamer. Paasberg vond het prima, weer een makkelijk doelpunt. Direct vanaf de aftrap een geweldige actie van Carlito die de bal op een presenteerblaadje legde voor onze topscoorder, de marge was weer 1.
Dat het dan vervolgens ook niet mee zit bleek in het vervolg van de wedstrijd, bij een uitbraak van Paasberg veranderde Rowan de bal die ongelukkig over Ayte in de verre hoek viel. Bij een hoekschop kreeg Marciano de bal vol op zijn hoofd en die vloog snoeihard achter onze eigen doelman.
Volop complimenten van de tegenstander voor ons veldspel, maar ja daar koop je niets voor.