De ene helft is de andere niet. Debuut voor 15 jarige Silvio bij het eerste elftal.

Kesteren 1e

4 - 2

Elistha 1

18 september 2021 14:30

Ipv bekeren een oefenwedstrijd in en tegen Kesteren. Een ploeg in de andere 4e klasse dus een mooie test. De wedstrijd door de ogen van Ryan.

Wedstrijd
Kesteren - Elistha

1’ Na 15 seconde marciano bal onderschept kans Angelo

5’ Begin fase erg sterk in balbezit

6’ max schiet over de bal, kans kesteren

7’ steekpas wacki weg marciano krijgt geen kracht achter de bal

9’ jord komt goed op en geeft de bal aan wacki mee maar het ontbreekt aan de afronding

19’ goede lange bal van max op jord die vervolgens weer wacki bediend en de schiet alleen ontbrak het bij het schot aan richting

22’ (1-0 doelpunt kesteren) kesteren heeft balbezit op onze helft en na 2 goede tackles van jord gaat pablo te slap het duel in waardoor kesteren door de verdediging kon lopen en via een breedte pass en scrimmage kon scoren

24’ elistha word slordig aan de bal, elistha vind steeds minder de opening aan de andere kant waardoor het makkelijker verdedigen wordt voor kesteren

29’ corner noa die naast gekopt werd door Marciano die vrijstond bij de 2e paal

31’ marciano 1 op 1 op de keeper maar wordt gekeerd door de doelman.

33’ vrije trap kesteren, ayte pakt hem gemakkelijk uit de rechter onderhoek

38’ (1-1 doelpunt elistha) wacki wordt weggestuurd door Angelo, en die schiet binnenkant paal hard onderin de hoek.

40’ wissel Jericho uit- rowan in

42’ inschattingsfout ayte bij vrije trap kesteren, loopt gelukkig niet uit tot een doelpunt

45+1’ wacki is bijna langs de verdediging om 1 op 1 te lopen en wordt onderuitgehaald, gele kaart kesteren

45+3’ (2-1 doelpunt kesteren) linksback kesteren stoomt op en schiet op doel, ayte slaat de bal weg alleen richting een speler van kesteren die de bal makkelijk kon intikken.

Rust

45’ Wissel omid uit - cane in

49’ kans kesteren, mooie actie van de buitenspeler die voor langs schiet maar weg gehaald kan worden door de elistha verdediging

50’ een slordige begin fase van de 2e helft voor elistha, veel en snel wordt de lange bal gezocht.

52’ mooie kapbeweging van ayte die de spits het bos in stuurt

60’ wissel wacki uit - jamiro in

61’ lange bal van kesteren, jord stond niet positioneel goed waardoor de rechtsbuiten 3x op doel kon mikken, maar door uitstekend keeperswerk bleef het 2-1

65’ max die een perfecte bal geeft op angelo die hem langs de keeper tikt, Jamiro loopt in alleen krijgt de bal niet tegen de touwen door verdedigend werk van de verdediger

69’ gele kaart max

70’ schot rowan van 25 meter zwaait af na goed positiespel van elsitha

73’ wissel  pablo en angelo uit - sylvio (debuut) en mila in

76’ (3-1 doelpunt kesteren) jamiro verliest balbezit na een verkeerde keuze, en in de counter een lange bal van kesteren die de 3-1 achter ayte in het net schiet.

78’ afstandsschot van silvio die enkele meters naast het doel zeilt.

80’ gele kaart Jamiro stomme overtreding

80’ (4-1 doelpunt kesteren) terwijl de tegenstander combineert op het middenveld blijft elistha achteruit lopen, geen druk op de bal.

83’ vrijtrap kesteren snel genomen waarbij elsitha alweer niet snel in positie staat, wordt gevaarlijk alleen gelukkig geen goal

84’ schot kesteren op de paal

85’ weer een schotkans voor kesteren. Elsitha blijft maar achteruit lopen bij balbezit tegenstander

87’ na een goede loopactie van noa en een klutsbal van jamiro een penalty

88’ (4-2 doelpunt elistha) penalty gaat via de tenen van de keeper door het midden.

90’ jamiro die meerdere ballen verspeelt tijdens het combineren

Einde wedstrijd (4-2)