De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

Quick, erg goed gestart in deze competitie, kwam op deze zaterdag op bezoek. Elistha speelde een prima eerste helft maar ging toch met een achterstand de rust in. Zuur want in de eerste helft ging de wedstrijd gelijk-op. Na 8 minuten kon Elistha als eerste juichen, uit een hoekschop kregen de gasten de bal niet weg. Carlito bracht de bal opnieuw in en Cane kopte de bal in de 5 meter, daar was Jurre attent en tikte de 1-0 van dichtbij binnen. Zoals eerder al geschreven, in de eerste helft speelde Elistha prima mee. Vervelend was het dan ook dat Quick vanuit het niets op 1-1 kwam , een te zachte terugspeelbal van Jord werd niet goed verwerkt door Jordi, de klutsbal viel voor de voeten van de spits die met een prachtige lob het verlaten doel trof. Onze ploeg was niet uit het veld geslagen en met goede combinaties en veel initiatief werd goed partij gegeven aan de volwassen Nijmeegse ploeg. De teleurstelling was dan ook groot dat er toch een 1-2 ruststand op de borden stond. Een slechte organisatie bij een verre inworp en Jordi die te laat was om in te grijpen. Wat Jord ook nog probeerde op de lijn, de bal vloog er alsnog in.
Na de rust een totaal ander Elistha, slap en ongeconcentreerd. Binnen 5 minuten had Quick 3 keer kunnen scoren, het werden er 2 en daarmee was de wedstrijd direct gespeeld. Dat het uiteindelijk bij 5-1 bleef daar konden we lat en paal voor bedanken.