JO13-1 maakt nu echt kennis met hoger niveau

Blauw Wit JO13-1

1e klasse 06

23 februari 2019 9:00

Johan Hendriks

In de wedstrijd tegen Blauw Wit uit Nijmegen kwam de JO13-1 er achter wat voetballen in de eerste klasse echt betekent. De gasten uit Nijmegen bleken met name in de tweede helft echt een maatje te groot. De wedstrijd begon prima. Na 2 minuten liep Bas een corner tegen de touwen waar de keeper van Blauw Wit onder door liep. Gesterkt door de vroege voorsprong voetbalden we alleraardigst mee. Blauw Wit was fysiek en voetballend de betere ploeg, maar zo af en toe legden we nog een aardige aanval op de mat. In de 16e minuut werd het toch gelijk. De sterke en snelle linksbuiten legden de bal bij de 2e paal waar eenvoudig binnen geschoten werd. In de tweede helft knokten we voor wat we waard waren. Met name door de sterk spelende Silvio en Bas hielden we nog lang stand. Na een kwartier in de tweede helft was het arsenaal aan reddingen op en ook het geluk dat we af en toe hadden. Een afschtandschot verdween via de handen van Teun in de onderhoek. En vlak daarna werd een vrije trap fantastisch in het kruis geschoten. de 1-4 viel in de laatste minuut en was alleen nog relevant voor de statistieken. Een leerzame middag, voor het eerst dit seizoen een nederlaag tegen deze sterke tegenstander uit Nijmegen.