2e klasse 05

16 maart 2019 9:00

Scheidsrechter

S.R.G. (Stefan) de Bruijn

Een slechte start tegen de hekkensluiter uit Nijmegen, binnen een paar minuten een te korte terugspeelbal en een simpele binnentikker van de spits van Orion. Dat was een tegenvaller, eens kijken hoe we daar mee om gaan. Het duurde in de score wel wat minuten voordat we op gelijke hoogte kwamen, maar de kansen regen zich aaneen. Elistha had weinig te duchten van deze tegenstander maar ja, je moet het wel in de score uitdrukken. Na een kwartier begon dat te lopen op deze natte zaterdagmorgen. En Niek pakte daarbij de hoofdrol op, met een onvervealste Hattrick bepaalde hij de stand binnen minuut 17 en 27 op 3-1, een schot, een kopbal en een intikker.  Voor de ruststand tekende Nathan na een prachtig actie van Kay. De wedstrijd was bij rust al wel gespeeld, dat was aan de lichaamshouding van de spelers van Orion wel te zien. In de 2e helft weer lang wachten op goals, dus toen we zo'n 20 minuten droog stonden was Niek het zat. Een schot met rechts werd gekraakt maar de rebound met links vloog prachtig in de kruising. Even later een voorzet van Reno die onbedoeld binnen viel en weer een goal van Niek. De laatste goal van Ibo en de eindstand van 8-1 stond op het bord. Een fijne ochtend voor de C1.