67'

2e klasse 05

6 april 2019 11:00

Stefan de Bruijn

Een wel heel eenvoudige zege voor de C1 deze ochtend, de tegenstander uit Mook kwam er totaal niet aan te pas.  De eerste kans van de gasten viel pas te noteren in de slotfase van de wedstrijd, die toen al lang en breed gespeeld was. Voor rust een enorm overwicht van onze jongens, het komen tot kansen viel echter niet mee. Rond de zestien waren we besluiteloos en lag het tempo te laag om de tegenstander uit elkaar te spelen. Het leverde wel veel corners op, daar hadden we er wel een paar van moeten benutten want beter krijg je zo niet voor de goal. Ondanks het enorme overwicht en de kansen uit de hoekschoppen leken we lang op een 0-0 ruststand af te stevenen. 1 minuut voor rust viel dan toch de openingstreffer, Reno bediende Kay en die hield zijn hoofd koel.
In de rust pittige discussies over het feit dat we er maar 1 voor hadden, deze discussie leidde tot afspraken en dat leverde direct resultaat op.
De eerste corner die niet echt goed was getrapt, hoe grappig, leverde dan wel direct een goal op. Ibo tikte van dichtbij binnen. Direct van de aftrap weer een doelpunt van Ibo, ditmaal weggestoken door Tom bleef hij alleen voor de doelman rustig. De beer was los, want nog geen 3 minuten later schoot Sem binnen op aangeven van Kay en de tegenstander was binnen 4 minuten op 3 doelpunten getrakteerd.
Even een doelpuntendroogte, want het duurde tot de laatste 10 minuten dat de stand verder kon worden opgevoerd, Ibo, via een een-twee met Mila verdiende de wedstrijdbal door een hattrick te scoren en Mila schoot een vrije trap via binnenkant paal binnen.
De eindstand 6-0