... (intikker)
25'

2e klasse 05

9 maart 2019 12:45

Een gelijkspel tegen Quick 1888, wat moeten we daar nu van denken. Gezien de start een onnodig gelijkspel, want in de eerste fase van de wedstrijd overliepen we gastheren uit Nijmegen aan alle kanten. Het leverde ook al snel de voorsprong op, een goede aanval vanaf links het spel verleggen naar rechts en vanaf die kant de diepte gezocht, het verliep als uit het boekje. Aan het einde van deze mooie aanval gaf Bram een niet te missen kans aan Niek en laatstegnoemde schoof dan ook heel eenvoudig binnen.
Elistha liet de bal goed lopen en daardoor ook de tegenstander, de fase waarin we echt goed waren was vandaag echter niet zo heel lang. Na een minuut of 12 kon je de slordigheden al langzaam in ons spel zien sluipen en het werd er niet meer beter op in de rest van de wedstrijd.
Toch hadden we in de eerse helft niet veel te duchten van de tegenstander, slechts vanuit onze fouten konden zij gevaarlijk worden en het was dan ook zeer zuur dat door een beslissing van de scheidsrechter de 1-1 viel. Een actie van een speler van Quick waarbij de bal ruim over de acterlijn was kreeg, ondanks het vlaggen van Marcel, de goedkeuring van de scheidsrechter. (die stond op 30 meter prima opgesteld blijkbaar)
Afijn, met 1-1 de rust in, niets aan de hand. Wat wel zorgwekkend was, dat was het niveau. Er was er 1 echt goed en dat was notabene Cas Stevens en laat dat nou een D speler zijn. In de rust aan proberen te geven wat er beter kan en vooral ook hoe. Maar er kwam ook na rust geen verbetering in het spel, en de tegenstander beet zich vast in de wedstrijd. Uiteindelijk kregen we nog een paar spaarzame kansen en die leverden geen goals op. Ook de kansen van Quick waren spaarzaam en niet doeltreffend en dus schreven we voor deze wedstrijd 1 punt bij.
Voetballend 1 van onze minste wedstrijden na de winterstop.