Eenvoudige maar saaie overwinning voor de JO15-1 (C1)

Beuningse Boys JO15-2

2e klasse 04

17 november 2018 11:30

Marcel Veenstra

Weinig verheffend was het spel deze zaterdag, het tempo lag wel heel erg laag, de passing was erg slordig en de loopacties waren niet best. Tel daarbij op dat de balaannames ook onder de maat waren. Verder een tegenstander die het vandaag ook niet had en de slechte wedstrijd en het saaie kijkspel was verklaard. Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd wel verdiend gewonnen op basis van een iets betere 2e helft. Dat we de rust met 0-0 hebben bereikt was niet heel erg vreemd, er was in de gehele eerste helft slechts 1 schot richting doel te bekijken.
Na rust een goal van Ibo uit een corner van Jesper, en eind tweede helft pikte ook Mila zijn goaltje mee en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.