29'
65'

2e klasse 04

24 november 2018 12:15

Wat uit leek te lopen op een eenvoudige middag verliep uiteindelijk toch uiterst moeizaam. Binnen 10 minuten een comfortabele voorsprong van 0-2 en de tegenstander die geen moment van eigen helft af kon komen. Maar er kwam een kantelmoment in de eerste helft waardoor we de weg compleet kwijt raakten. Een onnodige goal tegen en een niet handige penalty binnen 3 minuten en we stonden weer gelijk. Na rust waren we bij vlagen zelfs de ploeg die niet mocht mopperen dat het gelijk stond, het team viel helemaal uit elkaar. Mopperen, je taak niet meer uitvoeren, er ging van alles mis. Goed keeperswerk van Ayte, een paar goede ingrepen van John en slecht afwerken van de gasteheren maakten dat we in de wedstrijd bleven. Zelf hadden we het vizier erg hoog staan bij onze zeldzame momenten voor de goal. Uiteindelijk scoorden we, tegen de verhoudingen op dat moment in, uit een counter de winnende goal.