... (afstandschot)
66'

2e klasse 04

27 oktober 2018 12:45

Uit bij AWC in Wijchen heeft de C1 een eenvoudige overwinning binnengesleept. De nog puntloze gastheren waren geen partij voor de oranje jongens. Toch moesten we best lang wachten op het openingsdoelpunt, de eerste 15 minuten leverde voldoende kansen op, maar de goal wilde niet vallen. Toen hij uiteindelijk wel viel was het direct een hele mooie. Veel positiewisselingen en rechtsback Franklin kwam door op rechts, met een mooie voorzet bediende hij linksbuiten Sem die de bal, voor zijn man kruipend, knap binnenkopte. Ook de 0-2 was een mooie, een solo van Milo, op kracht en met snelheid langs een drietal verdedigers en beheerst binnen geschoten door de spits. In de rust besproken dat het jammer was dat de wedstrijd nog niet definitief was beslist, want 4/5 nul was heel normaal geweest.
Na rust was het stuk minder leuk om te kijken. We werden, en dat was voor rust al ingezet, op zoek naar de eindpass, gingen lopen en het positiespel was een stuk minder verzorgd. Toch liepen we uit naar een grotere voorsprong. Het mooiste doelpunt van de 2e helft was echter voor de tegenstander, met een mooie strakke knal van afstand redde AWC de spreekwoordelijke eer. Drie gewonnen wedstrijden op rij, wellicht heeft het te maken met het feit dat we een aantal wedstrijden op rij (3 nu) in nieuwe shirts van sponsor Snelders sport lopen, met rugnummers geschonken door Linocare.
Komende zaterdag eens kijken of we de serie kunnen voortzetten. We spelen dan om 13 uur thuis tegen Aquila.