SC Bemmel JO13-2

2e klasse 05

8 december 2018 9:00

Johan Hendriks

Na het gelijke spel van vorige week hadden we vandaag maar 1 opdracht. Winnen van Bemmel om kans op de titel te blijven maken. Niet meer in eigen hand, maar concurrenten Groessen en Bataven spelen de laatste wedstrijd nog tegen elkaar.
De start vandaag was hoopgevend. Ondanks het slechte weer werd en behoorlijk goed aan de wedstrijd begonnen. Na 6 minuten schoot Borre prima binnen na een klutssituatie in de 16 meter. Daarna werd snel zichtbaar dat de vorm in de laatste weken een beetje ontbreekt. In een situatie waarin we simpel kunnen terugspelen op de keeper verliezen we de bal en krijgen we een corner tegen. De speler van Bemmel kan vervolgens de corner ongehinderd binnen tikken. Direct na de 1-0 dus al weer gelijk. Jammer, maar gelukkig pakten de boys de draad weer op. De in de eerste helft op het middenveld spelende Silvio dook op voor de keeper en schoot de bal met zijn chocoladebeen hard tegen de touwen na een mooie voorzet van Twan H. Vlak voor rust werd Bemmel nog wat gevaarlijk maar met kunst en vliegwerk hielden we de voorsprong vast. Na rust deden we snel zaken. Twan H had een goede dag op de rechterflank vandaag. Eerst tikte hij de 3-1 binnen op aangeven van Cas en vervolgens kreeg hij wederom de kans om de 4-1 binnen te tikken. Neusje voor de goal vandaag! De 5-2 kwam van de schoen van Tygo, die goed doorzette en de bal in de hoek punterde. Daarna nog een onachtzaam momentje achterin en Bemmel scoorde de 5-2. Slotakkoord voor Mauro na een goede voorzet van Borre tikte hij de 6-2 binnen. Volgende week de laatste wedstrijd waarin de beslissing om het kampioenschap gaat vallen!