40'
45'

2e klasse 05

22 september 2018 10:00

Tijdens de eerste competitiewedstrijd gingen de jongens, zonder de helaas geblesseerde Twan G, fris van start. Een goede voorbereiding waarin alle bekerwedstrijden gewonnen werden gaf het vertrouwen dat we nodig hadden. Al in de 3e minuut scoorden we uit een scrimmage de 0-1. Na een drietal pogingen wist Ashraf het net te vinden. In de 9e minuut liep Gio, die vlak daarvoor al een grote kans had, goed door op de keeper, die schrok daar zo van dat Gio de bal makkelijk binenn kon tikken. Er volgde nog een paar mooie aanvallen, vooral over links kwamen we een paar keer goed door en de druk naar voren bleek Rheden teveel te zijn. Silvo liet zijn specialiteit maar weer eens zien en schoot de bal van afstand in de hoek: 0-3. 5 minuten voor rust schoot Twan H een vrije trap vanaf de zijkant schitterend binnen. Even daarvoor was Tim op onregelmentaire wijze hard gestuit door een Rheden verdediger. De veel voor zijn verdediging spelende Silvio stelde nog voor rust Gio in staat om ook de 0-5 binnen te schieten. Bij het scheiden van de markt hadden we nog 1 slippertje acherin te verwerken. Dit leidde direct tot een tegentreffer. 1-5 ruststand, tegenstander op de knieen, alle kans op een monsterscore.. Maar dan moet je wel door voetballen... En dat ontbrak volledig in de 2e helft. Geen kansen meer, geen goede aanvallen meer, de motor haperde en stotterde aan alle kanten vanaf het begin van de 2e helft. Alle scherpte in het team, niemand uitgezonderd, was verdwenen. En Rheden wilde nog wel. Zij schoten er nog 2 binnen en even leek het nog spannend te worden, maar ze waren simpelweg niet goed genoeg om ons echt pijn te doen..Eindstand 3-5. Een helft om heel snel te vergeten en komende week vooral hard trainen om zaterdag te proberen de hele wedstrijd een goed niveau te halen.