Plichtmatige overwinning JO13-1 tegen VDZ

Groep 2 33

15 september 2018 11:00

Scheidsrechter

Hans vd Brenk

Met 6 punten na 2 wedstrijden stonden we al met een half been in de volgende ronde. Tegen VDZ voldeed een gelijkspel, maar na 60 minuten voetbal stond er een 3-0 overwinning op het bord. Deze stand was al met de rust bereikt. De eerste 15 minuten waren de beste van deze wedstrijd. De eerste goal via na een mooie aanval. Silvio stuurde Twan in de diepte en die bereikte met een snelle voorzet Ashraf bij de eerste paal die attent binnen tikte. Bij de 2e goal halverwege de eerste helft was het weer Ashraf die afronde na een sublieme actie van Tygo. Daarna werd het allemaal een beetje minder. Slordig aan de bal, en veel ballen in de drukte spelen. Veld werd te klein gehouden om echt tot goede aanvallen te komen. Cas had nog de 3-0 op zijn schoen, maar schoot rakelings naast. VDZ werd steeds brutaler en was dicht bij een goal. Silvio redde op de lijn. Vlak voor rust schoot Silvio het duel in het slot met een droge knal van afstand. 3 x was dit keer echt scheepsrecht. Het duel bleef ook in het slot. VDZ bleef hard werken, maar kon nauwelijks gevaarlijk worden. 2 spaarzame momenten, daar moesten we het mee doen in de tweede helft. Een mooie aanval met Twan als eindstation, maar Twan kreeg de bal helaas niet op doel. Een mooie aanval via Twan en Gio eindigde bij Ashraf, maar die kon zijn hattrick niet volmaken. Door naar de volgende ronde en volgende week beginnen we aan het echte werk, de competitie! We zijn er klaar voor lijkt het!