63'

2e klasse 06

26 mei 2018 9:00

Marco Hofman

In een wedstrijd om plek 4 geeft de C1 een voorsprong uit handen en daarmee de wedstrijd. Zonder goed te spelen stonden we met 2-0 voor tegen de gasten uit Ede. 2 prima doelpunten, van de laatste weken in vorm zijnde Bram, en goed teamwerk lieten de tegenstander voor rsut redelijk radeloos achter. Geen vuiltje aan de lucht leek, maar in de rust wel een waarschuuwing voor verval, want zo goed was het veldspel dus niet.
Direct na rust, binnen de minuut een tegengoal, een fout op het middenveld, slap ingrijpen van de verdediging en de tegenstander was terug. Eigenlijk kregen we het in de tweede helft niet meer op de rit, het was slap, ongeinspireerd, net allemaal een stapje minder en later doen. De tegenstander had het na rust erg simpel, zonder dat ze een strobreed in de weg werden gelegd konedr ze naar hartenslust aanvallen. Het was dus ook niet gek dat ze de achterstand ombogen in een ruime voorsprong, een minuut of 7 voor tijd leek Elistha nog terug te komen in de wedstrijd. Roel kon een vrije trap van Timo binnenlopen. De tijd ontbrak verder om nog gelijk te maken, dat zou op basis van de 2e helft ook niets meer uit hebben gemaakt. Het slechte gevoel zal op dat moment al in de ploeg, immers wel duidelijk bleek weer dat goed voetballen begint bij een goede instelling. Daarin was het verschil tussen vorige week en vandaag doorslaggevend. In punten maar vooral ook in uitvoering.