Winst voor de C1 in derde wedstrijd in 5 dagen (16 mei)

50'

2e klasse 06

16 mei 2018 19:30

Arthur Adriaensen

Een 2-1 overwinning tegen Otterlo, de uitslag doet vermoeden dat het spannend was. Toch was het lang een eenzijdige partij voetbal. Elistha speelde erg goed,een goed positiespel, veel rust aan de bal, goede loopacties. Dat het bij rust slechts 1-0 was lag voornamelijk aan het feit dat de laatste pass het minst verzorgd was op deze avond. Tot aan de zestien meter van de gasten speelden we prima, daarna hield het te vaak op, onnodig ook vooral omdat we voor rust heer en meester waren. Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, Elistha begon weer sterk en dit resulteerde in de 2-0. Vanaf dat moment echter kwam het verval, slordig spel en uit positie lopen, net een stapje minder doen. De tegenstander kreeg weer vertrouwen en nadat ze tegen hadden gescoord, toen we bij een snel genomen vrije trap niet op stonden te letten, leek de wedstrijd nog te kunnen kantelen. Alleen zover liet Elistha het toch niet meer komen, wederom op karakter werden de punten binnengesleept.
Nu een tweetal dagen rust voordat we wedstrijd 4 in acht dagen gaan spelen, ditmaal uit bij Ona in Wageningen.