69'
70'

2e klasse 06

12 mei 2018 11:30

Een rare wedstrijd, want telkens als het gelijk stond scoorde Barneveld een goal binnen 2 minuten. Behalve bij de laatste gelijke stand, toen sloeg alsnog Elistha toe. Binnen twee minuten de eerste achterstand, een voorzet vanaf de achterlijn, een verkeerde beoordeling door Ayte en een mispeer van Sem, 1-0 voor de laagvlieger in onze klasse. Om zelf geen laagvlieger te worden moest hier wel uit een ander vaatje worden getapt. Maar vooral met de mond waren we in vorm, veel praten tegen elkaar, veel mopperen. Maar om goed te voetballen moet je juist veel bewegen, veel goede ballen inspelen en veel aan de bal willen zijn. Het energieniveau van onze ploeg was erg laag vandaag en dus kon de toch bepaald niet indrukwekkende tegenstander (met alle respect) ons gemakkelijk bijbenen. Toch kwamen we na 20 minuten op gelijke hoogte, een mooie actie van onze aanvoerder kon tot doelpunt worden verwerkt door Dennis. Lang konden we niet genieten van deze gelijke stand, wij kregen een corner en het duel om de afgeslagen bal werd eenvoudig verloren. De counter leverde een nieuwe achterstand op en met deze achterstand gingen we naar binnen. Nadata we kort na rust op gelijke hoogte waren gekomen leken we binnen no time de wedstrijd weg te geven. 3-2 en 4-2 waren ronduit cadeautjes en het leek erop dat het geloof en vertrouwen er totaal niet meer waren. Met een prachtige kopgoal bracht Mila, met zijn 2e van de middag, ons terug in de wedstrijd. 4-3 met nog 22 minuten te spelen. Echt druk kregen we er niet op, daarvoor was het spel, als team zeker, te matig. Hoe niet verwacht was dan ook de gelijkmaker van Dennis in de voorlaatste minuut, prima afgerond alleen voor de keeper. In blessuretijd zelfs de winnende nog, een diepe bal, volgens de scheidrechter geen buitenspel, volgens de grens en spelers van Barneveld wel. Een diepe bal dus, spelers van de thuisploeg die stil bleven staan, de scheids die Cane door liet lopen en Cane die denkt "ik hoor geen fluitje, laat ik hem maar voorgeven", Dennis die hem voor de zekerheid maar binnenschiet. De scheids die aangeeft het zelf prima te hebben gezien en zo ineens heb je 3 punten, raar einde van een rare wedstrijd.