52'
61'

2e klasse 06

19 mei 2018 11:00

Een zeer spannende pot voetbal, met een zege die uiteindelijk nog zwaar bevochten was. Ona had deze competitie al zijn thuiswedstrijden gewonnen, dus op voorhand een zware pot. Elistha speelde in de eerste helft een prima wedstrijd en nadta Dennis na 10 minuten de paal had geraakt na een geweldige opening van Mila, scoorde Dennis na 22 minuten op aangeven van Bram wel. Elistha speelde niet alleen goed, het vocht ook voor iedere meter. Tegen deze prima tegenstander was dit ook nodig, wan t met name de voorwaarsten van Ona waren fysiek sterk en snel. Toch hadden Timo, Jesper, Nathan, Sem en later ook John de zaken goed onder controle. Het middenveld speelde prima samen en veroverde veel ballen. Na 25 minuten weer een kans voor de snelle rakkers voorin, Dennis schoot ditmaal voorlangs, maar in de 28ste minuut een geweldige steekpas van Kay, goed gekeken en gelopen door Bram en Dennis kon binnentikken. na 31 minuten een overtreding van Roel, de scheidsrechter vond het geel waard en daarmee speel je dan als team 10 minuten met een man minder. Erg overtrokken maar je hebt het er maar mee te doen, een omzetting, Mila die een linie terug zakt en de twee snelle buitenspelers die spitsen worden en door.
Met veel strijd geven we ook met een man minder niet veel weg en nadat we weer compleet zijn is het weer Dennis die na een fout van Ona van dichtbij kan binnentikken en we staan zelfs met 0-3 voor.
Bram krijgt de ideale mogelijkheid op de definitieve beslissing maar hij mist 1 op 1 met de keeper. 3 minuten later is het aan de andere kant wel raak en Ona ruikt bloed.
Als 1 minuut later Bram weer een kans krijgt en mist zie je de wedstrijd kantelen, Elistha denkt "het zal toch niet" en Ona geeft nog eens extra gas.
9 minuten voor tijd scoren ze zelfs 2-3 uit een corner waarbij ze de lengte prima benutten. Verder laat Elistha het niet komen, met een over mijn lijk mentaliteit vechten ze tot het laatste fluitsignaal en slepen de drie punten uit het vuur.