De Treffers JO15-2

2e klasse 06

21 april 2018 15:00

Lars Stevens

0-0 als einduitslag en toch een mooie leerzame wedstrijd gespeeld. Treffers uit Groesbeek kwam op bezoek, de gasten maakten direct bij de warming-up al indruk door hun fysiek. In de goal en achterhoede stonden 4 kerels die bij ons in de A (qua fysiek) niet hadden misstaan. In het verdere team ook allemaal grote sterke en snelle jongens. Ga maar weer aan de bak Elistha, nou dat gingen we. Het was zeker in de eerste 55 minuten overleven, vechten voor elke bal, voor elke meter. Zonder heel veel kansen weg te geven bleef de druk er wel opstaan. Treffers met wat meer oppotunistisch spele en Elistha loerend op de counter. Op de counter omdat we er met name fysiek niet aan toe kwamen om tot aanvallen te komen. Toch was de beste kans voor de thee voor Elistha, maar de toegekende penalty werd een prooi voor de doelman van Treffers. Pechvogel Cane miste en werd later ook nog eens 10 minuten naar de kant gestuurd, ook hier weer zien te overleven.
Na rust aanvankelijk eenzelfde spelbeeld, Treffers op zoek naar de voorsprong Elistha loerend op die ene kans die ook in de 2e helft nog wel zou komen. De opbouw van Elistha verliep prima, maar met name voorin hadden we het lastig tegen de eerder genoemde grote kerels bij de tegenstander. In het laatste kwartier werd de druk van Treffers langzaamaan minder, Elistha nam wat meer initiatief en kwam zelf ook aan drukzetten toe. Dit resulteerde in een paar geweldige kansen maar evenzoveel prachtige reddingen van het "beest" (positief bedoeld) in het doel van Treffers C2. Ik wil dan ook wel eens zien wie er keept in Treffers C1, want die moet dan nog beter zijn?? Een prachtige zwaarbevochten 0-0 waar we op het laatst bijna nog tot een 3 punter waren gekomen.