60'

Onder 15, JO15-1, 2e klasse 07

2 december 2017 13:00

Marco Hofman

0-2 verloren en geen moment zicht gehad op een goed resultaat, dit was de constatering na de wedstrijd tegen de nieuwe nummer 1. Een ploeg die vanaf minuut 1 het heft in handen nam en met goed voetbal op zoek ging naar doelpunten. Tel daarbij ook het fysieke verschil op in ons nadeel en het grote krachtsverschil was verklaard. Maar dat grote verschil in lengte en kracht was zeker niet het enige puntje waardoor de tegenstander heer en meester was. Daarmee zou je SVO/VVLK ernstig tekort doen. We kwamen een erg goede ploeg tegen op de koude zaterdag, veel voetbal, veel beweging, behendig aan de bal. Goede individuele acties, tactisch prima, we kwamen er niet aan te pas. Tot aan de rust wisten we met het nodige kunst en vliegwerk ons doel nog schoon te houden, zelf kansen creeren zat er helaas niet in. Je zag het vertrouwen in een goede afloop afnemen, de duels werden wel aangegaan maar de bal in de ploeg houden en dan tot een aanval komen, het zat er vandaag niet in. Dus met hard werken en een beetje mazzel de rust gehaald. In de rust geprobeerd om te kijken of we wat meer in balbezit konden doen, in de bal komen, doorbewegen, maar ja... als de tegenstander zoveel beter is dan valt dat nog niet mee. Dus berusting bij spelers en staf, de tegenstander was gewoon beter en verdiende de overwinning.