63'

Onder 15, JO15-1, 2e klasse 07

30 september 2017 13:00

Lars Stevens

C1 verloor een week of drie eerder nog met 5-1 tegen GVA, onnodig maar destijds wel dik verdiend. Nu waren de oranje jongens wel scherp, gingen voor iedere bal en wonnen bijna alle persoonlijke duels. Meegeholpen door een vroege voorsprong, de GVA keeper verkeek zich op een vrije trap van Cane. Elistha speelde goed verzorgd voetbal in de eerste helft, prima in de opbouw en veel beweging. Ook het tactische foefje vooraf door de trainers bedacht werd prima uitgevoerd door de spelers. Elistha was duidelijk de bovenliggende partij en had buiten enkeel corners om niets te duchten van de gasten. Toch was het bij de rust maar 1-0, dus nog niets gewonnen. Ook na rust een snelle goal en eenzelfde spelbeeld. Elistha bleef strijden voor iedere bal en bleef gevaarlijk. De 3-0 gooide de wedtsrijd in het slot, daar deed de tegentreffer niets meer aan af.