Elistha JO15-1

18'

Onder 15, JO15-1, 2e klasse 07

23 september 2017 13:15

De eerste wedstrijd in de competitie, de beker is niet geheel naar wens gelopen, benieuwd wat dat gaat worden. Voor rust een goed spelend Elistha, dit tegen een tegenstander die fysiek gelijkwaardig was aan onze jongens. In de beker tegen een paar tegenstanders aangelopen die hierin duidelijk voorsprong hadden. Nu dus lekker voetballen en opbouwen vanuit de laatste lijn. Goed veldspel in de eerste minuten, Elistha had een overwicht maar kon de kansen nog niet benutten. Uit een dood moment, een hoekschop schoot Cane beheerst de 0-1 binnen, een verdiende voorsprong. Beuningen had al na 20 seconden een kans, verder had onze ploeg de zaken goed onder controle. Na 25 minuten sloop de slordigheid in de ploeg, lopen met de bal, minder beweging en meer slechte aannames. Beuningen kreeg wat meer lucht en zeker na rust bleef dit het wedstrijdbeeld. Elistha schakelde qua inzet een tandje bij en dat was in de beker wel anders geweest. Nu bleef Elistha door hard te werken eenvoudig op de been, al kregen we na rust niet heel veel kansen meer of was de laatste pass vaak onnauwkeurig en zodoende bleef het spannend tot de laatste minuut.