10 - 2

Elistha JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 02

29 april 2017 9:45

Tegen een veel sterker AWC heeft de E1 de huid duur verkocht. Ondanks de strijd tot het einde van de wedstrijd leverde dat toch een flinke nederlaag op. In de eerste 10 minuten hielden we het nog droog, maar de combinaties van AWC waren ons soms al te machtig. Toch had ook Elistha een paar kansjes. Tygo schoot van afstand en stuurde Cas twee keer goed op weg. Goed keepers- en verdedigend werk voorkwamen de doelpunten. AWC liet vervolgens de machine op gang komen. Veel beweging en direct spel zorgde er regelmatig voor dat de verdediging regelmatig uit elkaar werd gespeeld. Een 4-0 ruststand was het gevolg.
In de tweede helft bleven de boys er voor lopen. AWC bleef goed voetballen maar liet ook verdedigend wel eens een steekje vallen. Silvio speelde regelmatig mee voor de verdediging en nam dan zelf de kans om te schieten over bediende onze buitenspelers. Cas vocht flinke duels uit met de achterhoede van AWC en kwam er regelmatig goed langs. Een eretreffer kon niet uitblijven. Deze viel zo'n 10 minuten voor tijd. Mooie aanval opzet van Silvio op Owen, zijn net te scherpe voorzet kon toch nog goed teruggelegd worden door Cas en Silvio, die goed was doorgelopen, kon eenvoudig binnen tikken. Vlak daarvoor had Cas al goed voorgegeven op Tygo die net niet scoorde maar de paal raakte. Vlak na de goal ging Twan weer eens op avontuur en schoot de bal op de kruising.... net geen goal dus. In de tussentijd bleef AWC natuurlijk ook gewoon voetballen en maakte regelmatig gebruik van de ruimte die ze voorin kregen. Zo tegen het einde van de wedstrijd stond de teller op 9, waarna Owen nog goed een corner binnen kopte. AWC had natuurlijk het slotakkoord en schoot nummer 10 binnen.
Ondanks de grote nederlaag kwamen de boys positief van het veld. Hard gewerkt!