Gehavende JO11-1 geflatteerd onderuit tegen Arnhemse Boys

Arnhemse Boys JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 02

18 maart 2017 8:30

Lars Stevens

Tegen de volgende sterke tegenstander uit de competitie moesten we het helaas doen zonder de geblesseerde Mauro en na 10 minuten ook zonder de zieke Owen. Gelukkig was Twan Hofman al bereid gevonden standby te staan en bleek een waardige vervanger te zijn. In de bij vlagen goede eerste helft kwamen we op een voorsprong door een mooi afstandschot van Silvio, de aanval die eraan vooraf ging was nog mooier. De eerste helft bleek helaas net iets te lang te duren. Arnhemse Boys was immer dreigend met een aantal sterke aanvaller en twee zeer goed inschuivende verdedigers. Een klutsbal na een voorzet werd tegen de touwen geschoten: 1-1. Vlak daarna kon de laatste man van de Arnhemse Boys ondanks pogingen om hem tegen te houden, doorstomen door het centrum en schoot de bal genadeloos hard in de kruising. Vlak ervoor leverde een combinatie tussen Twan H en Tygo bijna de 2-1 voor Elistha op.. Een 1-2 ruststand dus. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Cas was wakker geworden op links en liep keer op keer langs de rechts achter. Het lukte echter steeds net niet om de bal bij de medespelers te krijgen. En als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel, een ongeschreven wet. De even vrij gelaten spits wist wel raad met het geboden buitenkansje en scoorde beheerst de 1-3. We probeerden het daarna nog wel, maar de krachten begonnen weg te vloeien. Er bleven kansjes ontstaan, maar de afronding ontbrak. De Boys waren effectiever en schoten zo'n beetje iedere kans die ze kregen binnen: eindstand 1-6. Een leerzaam lesje in effectiviteit vandaag..