J0-11-1 houdt 'grote' buurman 30 minuten keurig bij, maar verliest geflatteerd

Spero JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 02

18 februari 2017 9:00

Lars Stevens

De boys van de J0-11 hadden mooie start van de voorjaarscompetitie. Voor de wedstrijd tegen Spero stond iedereen op scherp. Een snelle 1-0 achterstand leidde niet tot verwarring. Elistha voetbalde brutaal verder tegen de sterker geachte buurman, nummer 2 van de najaarscompetitie. Onze democratisch gekozen aanvoerder voor de twee seizoenshelft Silvio ging voorop in de strijd en speelde een prima eerste helft. Na dat de kruitdampen van de eerste helft waren opgetrokken stond er een 3-3 score op het bord. Een prachtige goal van Cas met een mooie boogbal over de keeper, een schitterend schot van afstand van Silvio en een slim afgemaakte bal van Tygo die helemaal was vrijgelaten waren de feiten. Tevreden trainers dus in de rust! Na rust speelden we de eerste minuten goed verder. Toch waren het de kwaliteiten van Spero die het duel deden beslissen. 2 snelle goals uit het niets knakten de boys van Elistha. Fysiek en mentaal was het niet meer op te brengen om de Spero jongens te blijven volgen. Die hadden even vrij spel en liepen snel uit. Prijzenswaardig dat we toch nog terug kwamen met twee goals van Mauro en Silvio, maar de achterstand was al veel te ver opgelopen. Een leerzame ochtend, genoten van de eerste helft, hiermee kunnen we verder naar de volgende sterke opponent: Bemmel, de kampioen van de najaarscompetitie.