JO11-1 komt net tekort tegen najaarskampioen Bemmel

4 - 2

Elistha JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 02

4 maart 2017 9:45

De E1 van Elistha legde een prima partij neer op de kunstgrasmat in Bemmel. Zonder Tygo, maar met de net teruggekeerde vakantieganger Bas en Twan H, maakte we het de thuisploeg flink lastig. Bemmel begon gedreven en zette ons onder druk, positioneel klopte het prima en als ze er al een keer doorheen kwamen dan stond Teun op zijn post. Naar mate de eerste helft vorderde kwamen we ook meer aan voetballen toe. Een schitterend uitgespeelde counter (Silvio stapte goed in en stuurde Mauro diep) leverde een 100% kans op voor Mauro, hij schoot de bal goed langs de uitgelopen keeper, maar helaas ook net naast de verkeerde kant van de paal. Eem paar minuten later lukt het Twan H net niet om de bal op doel te krijgen in een vergelijkbare situatie, Rust in met 0-0, Bemmel het veldoverwicht, maar Elishta de grootste kansen! De tweede helft begon een minuut te vroeg leek het wel. Vanaf de aftrap soleerde de laatste man van Bemmel tussen alles en iedereen door en schoot ongehinderd de 1-0 binnen.. Een tegenvaller na zo'n sterke eerste helft. De boys gingen echter verder met het goede spel. Mauro schoot na een minuut of 7 van afstand de bal tegen de touwen, onhoudbaar voor de keeper! Net als in de tweede helft tegen Spero werd het lastiger om geconcentreerd en volle bak te blijven spelen. In deze fase vielen de 2-1 en de 3-1, even niet opletten en Bemmel scoort uit de combinatie twee prima goals. Wedstrijd gespeeld zou je zeggen, maar niets was minder waar. Uit een afgeslagen bal rolde de bal voor de voeten van Twan G, die de bal met een enorm zondagsschot over de keeper heen lepelde vanaf een meter of 20. 3-2!  Elishta probeerde nog wel wat, maar had de kracht niet meer om tot echt goede kansen te komen. Uit een counter viel vervolgens nog de 4-2 wat tevens de eindstand was. Een goede en mooie pot met veel inzet en bij vlagen goed voetbal van Elishta!