Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

19 november 2016 10:30

Scheidsrechter

Timo van Baal

Tegen de E2 van RKHVV beleefde de thuisploeg een makkelijke ochtend. De tegenstander, bestaande uit veel eerste jaars E spelers, was voetballend niet slecht, verdedigde vaak op en soms over het randje, maar was simpelweg niet goed genoeg om echte tegenstand te bieden. De motor draaide snel en kansen regen zich aaneen. Borre opende de score, waarna Mauro de bal letterlijk door het net heen schoot bij de 2-0 om vervolgens Cas mooi te bedienen met een boogballetje voor de 3-0: wedstrijd al gespeeld. In het vervolg van de eerste helft liep het wat stroever, RKHVV kreeg wat kleine kansjes maar toch liepen we uit naar een 7-0 ruststand door doelpunten van Cas, Silvio, een eigen doelpunt en de mee opgekomen Bas. In de tweede helft vervolgde zich de eenrichtingsweg richting doel van RKHVV. We wisten nog 7 keer raak te prikken, doelpuntenmakers: 2 x Tygo, 1 x Mauro, 2 x Silvio, 1 x Cas en de meest verrasende van de middag: Twan! Net voordat we Twan door wilden schuiven naar de spits om de kans te hebben ook een keer een doelpuntje mee te pikken besloot hij mee te gaan met een corner. De afvallende bal werd keurig binnen geschoten! Vlak voor tijd bij de 12-0 score redde HVV nog de eer met een mooi uitgespeeld doelpunt. We staan met deze ruime zege stevig op een mooie gedeelde 4e plaats met Trekvogels.