Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

12 november 2016 9:45

Scheidsrechter

Lars Stevens

De E1 maakt het zich zichzelf vandaag onnodig lastig door defensief de nodige steken te laten vallen. Na een furieuze start met 3 opgelegde kansen schoot DVOL de eerste de beste counter binnen. Dit smetje werd snel goedgemaakt door Cas die een verlengde voorzet diagonaal tegen de touwen schoot. Vlak daarna speelde Teun de bal verkeerd in en DVOL wist dit buitenkansje te benutten. Ook dit werd snel weer recht getrokken, Bas zette goed door en schoot de bal langs de keeper: 2-2. Helaas ging het snel erna weer mis, te laks verdedigen enniet ingrijpen leidde de 2-3 in. Deze stand bleef lange tijd op het bord staan, Elistha slaagde er niet in de eerste goede 5 minuten verder vervolg te geven in de eerste helft. Uit het niets schoot Borre met een strak schot toch de 3-3 op het bord vlak voor rust.
In de tweede helft, na een kleine donderspeech, waren we wat feller. Toch nog te weinig voetbal, veel moeilijke oplossingen en mislukte acties. Twan en Owen waren lichtpuntjes in de verdediging en liepen veel gaten dicht die anderen lieten vallen. Borre was aanvallend op dreef en na enkele gemiste kansen wist hij het net te vinden. Kort daarop deed hij het nog een keer en schoot de 5-3 binnen. DVOL schoot in de slotminuut na wederom een zwak verdedigend moment de 5-4 binnen. Gelukkig voor ons floot de scheidsrechter af. Toch nog een overwinning ondanks de vele 100% kansen die de tegenstander had vandaag. Een puntje voor DVOL was minimaal verdiend geweest, 3 punten gewonnen dus vandaag.