Makkelijke ochtend voor JO11-1: 10-1 winst

Arnhemse Boys JO11-2

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

29 oktober 2016 8:45

Sjoerd Willemsen

De E1 beleefde een makkelijke (vroege) ochtend tegen de Arnhemse Boys. Uit de eerste de beste corner volleerde Cas de bal tegen de touwen. De tegenstander wilde wel, maar was kwalitatief genoeg niet goed genoeg om ons echt in de problemen te brengen. Na de 2-0 van Mauro was het nog wel even billen knijpen. Uit een tegenstoot werd er te lief verdedigd en viel de 2-1 binnen. Vlak daarna stond er weer een speler helemaal vrij voor het doel van Teun, maar die miste de kans op 2-2 gelukkig. Daarvoor hadden we reeds 5 100% kansen om zeep geholpen. Te lief verdedigen enerzijds en niet resoluut in het afmaken van kansen was een beetje het verhaal van de eerste helft. Toch liepen we voor rust uit naar 4-1 met doelpunten van Silvio en Cas. Toen we na rust snel de 6-1 en 7-1 binnen schoten (weer Silvio en de in tweede helft als aanvaller spelende Bas) was het verzet gebroken. We gingen echter niet beter voetballen, veel individuele loopacties in plaats van het balletje rond te laten gaan. En veel voor eigen succes gaan in plaats van de medespeler die er beter voor staat de bal te gunnen. Het bleef daardoor lang 7-1, in de laatste 5 minuten wisten we nog 3 keer het net te vinden. Tygo schoot een afvallende bal goed binnen en Silvio prikte er nog 1 binnen. Na een goede laatste aanval rondde Mauro af voor de 10-1.