10 - 1

Achilles '29 JO11-2

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

8 oktober 2016 10:00

De op papier zwakker ogende tegenstander Achilles '29 E2 bleek in de praktijk een makkelijke prooi voor onze jongens. Fysiek en voetballend waren we de sterkere ploeg en dat betaalde zich snel uit in doelpunten. De eerste goal na een afgeslagen corner, Mauro bracht de bal met een hoge lob weer in, op deze bal had niemand antwoord: 1-0. Daarna 2 goals van Cas, de eerste met een mooie actie diagonaal in de hoek en daarna eentje met het chocoladebeen. Ondertussen bleven we lekker fel voetballen en uit een corner werd het mede door goed druk zetten van Owen door een eigen doelpunt 4-0. Tygo scoore uit weer een afgeslagen corner in de rebound voor de 5-0. Vlak voor rust verslapte we wat en maakte Achilles uit een counter een prachtig doelpunt. Vlak voor rust maakte we de mooiste goal. Bij een strakke voorzet van Borre kwam Cas goed voor zijn man en tikte de 6-1 net voor de graaiende handen van de keeper binnen.
In de tweede helft ging het iets moeizamer, de echte scherpte was er af. Teun bleef goed geconcentreerd en was alert bij spaarzame kansjes van Achilles en ook Twan bleef lekker fel verdedigen. De 7-1 was een mooie intikker van Mauro die keeper en verdediger te slim af was. De 8-1 was na een mooie aanval voor Silvio, die eerder de lat al geraakt had. Bas liet even zien wie fysiek het sterkste was, schudde 4 man af en schoot de 9-1 op het bord. Silvio had het slotakkoord met de 10-1. Een mooie pot waarin we af en toe leuke dingen zagen.