Elistha E1 maatje te klein voor buurman Spero E1: 4-1 verlies

4 - 1

Elistha JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

17 september 2016 9:45

Voor de tweede keer in korte tijd speelde Elishta E1 tegen Spero E1. En voor de tweede keer achtereen werd er met 4-1 verloren van een sterker Spero. Wel een andere wedstrijd dit keer, ondanks dezelfde uitslag was het krachtsverschil over de hele wedstrijd minder. Elistha keek met rust tegen een 3-0 achterstand aan en deed vooral zichzelf tekort in deze wedstrijd. De kansen waren er wel, zeker in de periode voor rust waar Silvio de lat nog raakte en we vooral de voortreffelijke keeper van Spero op onze weg vonden. Achterin gaven we vandaag teveel ruimte weg en de handige Spero aanvallers wisten daar wel raad mee, 3 scherpe aanvallen door het centrum van de verdediging waren ons te machtig. In de tweede helft probeerden we uiteraard met frisse moed iets aan de opgelopen achterstand te doen. De 3-0 bleef lang op het bord staan, ondanks wat kansjes over en weer. In de tweede fase van de tweede helft hadden we nog een paar goede kansen voor Silvio, Mauro en Borre maar het scorende vermogen ontbrak. Silvio vond uiteindelijk het net na goed doorzetten op een verkeerde terugspeelbal. Vlak erna ging de Spero-spits over de teen van Teun tegen het kunstgras en de benutte penalty bracht de eindstand op het bord. Genoeg verbeterpunten gezien vandaag waar we verder op kunnen gaan trainen voor de volgende wedstrijd. Woensdag eerst voor de beker tegen ESA.