Elistha E1 de bovenliggende partij in Oosterhout: 4-8 overwining

4 - 8

Elistha JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 05

10 september 2016 10:45

Op deze prachtige zonovergoten zaterdagochtend mochten we op natuurgras aantreden tegen de E2 van OSC. Een talentvolle tegenstander met allen eerste jaars E spelers. Onze E1 startte de wedstrijd prima en was de bovenliggen partij. De kansen regen zich aaneen en de mee opgekomen Bas schoot een afgeslagen bal strak tegen het net. Cas zorgde snel daarna met een slim kopballetje (eigenlijk een schot op doel van Bas) dat de keeper geen kans had en de 0-2 stond op het bord. Daarna kwam OSC venijnig terug. Bij een counter ging de spits richting Teun en won het duel: 1-2. Vlak daarop voorkwam Teun in een identieke situatie de 2-2. Gelukkig herpakte het team zich snel en Cas schoot nog voor rust de 1-3 binnen. Na rust creerden we snel 3 grote kansen maar het was OSC dat de 2-3 binnen schoot. De E1raakte niet in paniek en Tygo zorgde voor de 2-4 en wederom Cas voor 2-5. Toch weer een onachtzaamheidje achterin waardoor OSC de 3-5 binnen knalde. Uit een van onze gevaarlijke corners knalde Owen de 3-6 binnen en leek de race gelopen. OSC kwam nog 1 keer terug met de 4-6 waarna Borre en Cas de eindstand op het bord schoten. Een goed begin en mooie opmaat voor de derby volgende week tegen Spero E1.