Cane van Raaij (penalty)
60'
Cane van Raaij (intikker)

13 april 2016 19:00

Eerste ronde Arnhem Cup, een wedstrijd tegen GVA. In de competitie twwe keer een overwinning dus als favoriet naar Doornenburg. Ook omdat GVA de wedstrijd begon met een team van eerste jaars D pupillen aangevuld met E spelers die volgend jaar over gaan naar de D.
Het krachtsverschil was dan ook groot, vooral in het eerste kwartier was Elistha veel in de aanval, het leverder slechts 1 doelpunt op. In het tweede kwart van de eerste helft was Elistha vooral slordig, veel lopen met de bal. In de trechter zouden de jongens zelf in de rust aangeven. Veel ook gehaast en weinig oog voor de vrije ruimte. Dus met slechts 0-1 gingen we naar de limonade.
Na de rust letterlijk vanuit het niets de 1-1, een solo werd besloten met een knap schot. Elistha was even van slag en het leek nog een hele wedstrijd te worden. Maar net als de goal van GVA viel ineens de 1-2 in ons voordeel vanuit de lucht. Gevolgd door een afstandschot en de 1-3 en de wedstrijd was gespeeld. Elistha liep vervolgens nog uit naar een grotere uitslag en mag zich opmaken voor een nieuwe uitwedstrijd in de Arnhem Cup.