E1 wordt van het veld afgeblazen door wind, regen en tegenstander

0 - 4

Eendracht '30 E1

E-pupillen, E1, Groep 2 E 2e klas Regio 3-4

6 april 2016 18:30

Het spannende affiche voor de halve finale tegen Eendracht uit Mook bleek in de praktijk minder spannend te zijn dan verwacht. Met de wind in de rug startte onze tegenstander furieus. Ons team werd volledig afgetroefd. Eendracht had een zeer goed ingespeeld team met beweeglijke en technische voetballers. Met rust keken we tegen een 0-3 achterstand aan en daar mochten we niet over klagen. Toch kregen we soms kleine mogelijkheden maar die werden helaas niet benut. In de tweede helft was de strijd iets gelijker, maar op de momenten dat we dachten enige grip op de wedstrijd te krijgen kwam Eendracht er toch weer gevaarlijk uit. 5 minuten na rust volgde de 0-4 na een mooie individuele actie dit keer. 0-4 en de eindstand stond op het bord. Deze wedstrijd wel genoten van het goede spel van de tegenstander, hopelijk gebeurt dat niet te vaak....