1 - 5

Elistha JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

20 april 2016 18:15

In een niet al te beste wedstrijd trok Elistha uiteindelijk gemakkelijk aan het langste eind.
Wederom zonder de geblesseerde Bjarne trokken we woensdagavond ten strijde op de Bakenberg in het lekkere lente zonnetje. De wedstrijd was nog maar net begonnen toen de druk die we voorin zette SML al teveel werd. De rechtsachter paste voor zijn eigen goal langs wat een directe assist op Borre was: 1-0. Gelukkig niets meer te merken van de hommel steek die Borre eerder deze week van de training hield. De rest van de eerste helft hield niet over, SML kreeg een paar goede kansen, vooral omdat ze de ruimte kregen van onze boys. Gelukkig redde het houtwerk ons zelfs 2 keer. Na rust was het snel orde op zaken stellen gelukkig. Zonder ooit groots te voetballen maakten we wel snel het verschil. Borre en Reno maakten twee aanvallen goed en Cas maakte zijn eerste goal na de winterstop. In de tussentijd deed SML nog iets terug waarna Reno er nog eentje binnenschoot voor de 1-5 eindstand.