E1 herstelt goed van beker debacle: 5-5 tegen Bemmel E2

SC Bemmel E2

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

9 april 2016 10:30

Cane van Raaij

In het Elster zonnetje legden we dit keer een goede pot op de mat. Een mooi herstel na het tussendoortje op woensdag voor de beker (0-4 verlies). Bjarne nam de ploeg op sleeptouw en strafte de eerste de beste fout van de Bemmel verdediging goed af. Met links krulde hij de bal keurig over de keeper. Vlak daarna was het Borre die een voorzet van Reno mooi binnenliep: 2-0. Bemmel speelt echter niet voor niets al het hele seizoen in de 1e klasse en begon mee te voetballen. Dit leidde tot kansen en eentje werd verzilverd: 2-1. Daarna begonnen onze aanvallers elkaar goed te vinden. Bjarne scoorde op aangeven van Pim 3-1 en Reno was goed voor de 4-1, wederom in combinatie met Pim. Vlak voor rust scoorde Bemmel tegen en was de 4-2 ruststand een feit.
Na rust waren de rollen wat omgedraaid. Bemmel kwam er vaker gevaarlijk uit en we moeten regelmatig terug. Toch maakte Reno er uit een mooie aanval 5-2 van. Niet van de wijs gebracht door de behoorlijke achterstand bleef Bemmel goed spelen en gevaarlijk. Ook Elistha bleef kansen creeren maar vergat te scoren. Bemmel deed dat wel met de laatste als hoogtepunt. Een poeier in de kruising na een afvallende bal. 5-5: een mooi voetbalgevecht met een terechte eindstand