1 - 4

Eldenia E2

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

19 maart 2016 12:00

Na de moeizame winst vorige week in Driel stond vandaag Eldenia thuis op het programma. Voor de winterstop nog een van de concurrenten voor de titel in de 2e klasse. Waar we in die wedstrijd Eldenia met fel en goed voetbal overtroffen, werden we vandaag met dezelfde wapens verslagen. Zonder de vakantievierende Reno, maar met de herstelde Silvio en gastspeler Mauro was het begin nog aardig. Ondanks de druk van Eldenia kwamen we er een aantal keren goed uit. Na een missertje achterin bij Eldenia kon Pim alleen door op de keeper en maakte de 1-0. Eldenia begon beter te voetballen en er waren kansen voor beide doelen. Eldenia kwam voor rust nog op 1-1 door een minder momentje aan onze kant. Daarna haalden we soms met kunst en vliegwerk ongeschonden de rust. Na rust begonnen we direct met 2 goede aanvallen, we waren echter niet scherp genoeg voor de goal, helaas 2 mooie kansen die niet tot een doelpunt leidden. Daarna was het vooral Eldenia dat de klok sloeg. Scherp spelend en goed voetballend trokken ze ten aanval. Franklin kon nog een enkele keer redding brengen, maar de goal moest een keer vallen. Na wederom een 1-1 situatie scoorde de spits van Eldenia de 1-2 en heel snel daarna viel ook de 1-3. Onze mannen probeerden het nog wel en hadden ook nog enkele kansen voor Silvio en Cas, maar de bal wilde er niet meer in. Vlak voor tijd schoot Eldenia ook nog de 1-4 en eindstand binnen. Volgende week spelen we de 1/8e finale voor de beker uit tegen DVOL E2, hopelijk dan meer succes.