Knotsgek duel E1 in Angeren eindigt in 5-5

5 - 5

Elistha JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

11 mei 2016 18:30

In een wedstrijd waar Elistha de meeste kansen van het seizoen creerde stonden we na krap 30 minuten tegen een 4-0 achterstand aan te kijken. In de eerste helft liepen we zoals wel vaker tegen een snelle achterstand aan. 3 minuten later hadden we maar zo ook 3 goals rijker kunnen zijn, maar pech, slordigheid of niet alert genoeg waren de oorzaak van geen doelpunten.. Angeren bleek een lastig te bespelen ploeg. Een aantal keren te veel ruimte geven in het vervolg van de eerste helft leverde nog 2 tegen goals op.. In de rust een donderspeech en de koppies weer omhoog gekregen. We startten zoals we de eerste helft waren geeindigd: met het missen van wederom een grote kans. We speelden goed en leken serieus aan de inhaalrace te beginnen. Een paar minuten later leek het duel beslist want uit de eerste corner kon de Angeren spits vogelvrij inkoppen voor de 4-0.  Halvewege de 2e helft kregen we de bal er dan eindelijk in. Reno rondde goed af en even later tikte hij na een mooie uitgespeelde aanval ook de 4-2 binnen. De in de eerste helft vaak ongelukkige Pim wist daarna ook 2x te scoren en we dachten erop en erover te gaan. Uit een scrimmage voor ons eigen doel kreeg Franklin de bal echter ongelukkig tegen zich aangeschoten en die bal vloog er zo maar in. De pech leek weer terug want ook wij hadden nog wel wat kansen en raakten de lat voor de vierde keer deze avond.  Gelukkig dat deze scheidsrechter net als in de eerste helft het klokje bij ieder oponthoud stil zette. Dat gaf de kans voor een alles of niets offensief. Het was uiteindelijk Silvio die een vrije trap ineens op het doel schoot. Deze viel er zomaar in, de keeper had geen overzicht meer door de drukte voor hem. 5-5 was dan misschien toch wel de terechte uitslag!